Wij zijn King of Herrings Art Printing en we drukken posters

Posters printen - Grootformaat foto’s afdrukken - Fine art prints - Grootformaat stickers - Posters voor stoepborden

King of Herrings Art Printing is gevestigd in Leeuwarden (Europese Culturele Hoofdstad in 2018!) in Friesland (nr.3 in de Lonely Planet reisgids Best in Europa lijst), waar wij een kleine poster winkel hebben die grote prints kan afleveren. Bij King of Herrings zijn we dol op kunst om aan de muur te hangen. Wij houden van kleurrijke prenten, zwart & wit, kunst bij bekende en minder bekende kunstenaars, de oude klassieken, moderne kunst, etnische, traditionele en outsiderkunst. Onze collectie bestaat uit onze favorieten in al deze categorieën (en nog veel meer!) plus kunst reproducties van Friese kunstenaars met wie wij graag samenwerken, om hun werk te promoten in onze winkel en webshop.

Behalve posters en foto’s in alle formaten tot 90cm breed kunnen wij ook levensgrote stickers drukken voor binnen of buiten, posters voor stoepborden die zon- en waterbestendig zijn (ook tot A0 formaat).

Onze printers gebruiken 12 kleuren inkt en maken afdrukken met prachtige sprekende kleuren die, gedrukt op ons speciale fine art papier, levenslang hun kleur behouden en niet vergelen. Onze mooi ingelijste giclée prints zijn een prachtig alternatief voor een canvas of schilderij en ook een heel speciaal cadeau om te krijgen.

religion poster
vogel poster

Kunstposters en foto’s buiten de norm

Ben jij op zoek naar iets anders, iets dat buiten de norm valt? Wil je iets persoonlijk maken als cadeau voor een speciaal persoon, Wil je een deursticker van een foto laten drukken of een muursticker van een zonnig landschap voor een donkere hoek in je tuin? Of ben je gewoon op zoek naar een originele poster aan de wand? Bij ons in de winkel helpen wij je met alle plezier!

Wij zijn altijd bezig met de speurtocht naar kunst voor onze collectie waarbij wij vooral streven om kunst te vinden die je niet al elke dag tegenkomt.

In onze webshop bieden we een beperkte hoeveelheid standaard maten voor elk kunstwerk maar wij kunnen afdrukken maken in elk gewenst formaat (tot 90cm breed).

Neem contact met ons op per email: info@kingofherrings.nl of bel ons op +31 (0)58 75 100 20 om ons van jouw specifieke verzoek op de hoogte te brengen of als je om advies wilt vragen.

Posters en foto’s laten afdrukken in Leeuwarden

Je kunt posters en foto’s bestellen op de website van King of Herrings of je kunt ons een email sturen met een bijlage van je eigen afbeelding. Maar we hebben ook een winkel in het gezellige centrum van Leeuwarden waar je gewoon kan binnenlopen en onze ingelijste kunst aan de muur kan bewonderen. Wij drukken op verzoek je eigen bestanden af terwijl je wacht en je eigen afdruk van de pers kan zien rollen.
Je kunt ons vinden aan de Korfmakersstraat 3, 8911LA Leeuwarden

Groot formaat poster en foto printen in Leeuwarden