Posters afdrukken

POSTERS PRINTEN

Posters drukken in Leeuwarden. Wij drukken onze posters af op hoge kwaliteit papier, op gesatineerd of glanzend fotopapier, museumkwaliteit Hahnemuhle of standaard poster papier. Bij King of Herrings kunnen we je afbeeldingen op verschillende hoge kwaliteit papiersoorten afdrukken. Je kunt posters bestellen uit onze omvangrijke selectie in de webshop of, als je een eigen afbeelding hebt die je wil laten printen, dan kun je het bestand uploaden of emailen. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in de Korfmakersstraat te Leeuwarden.

posters printen
unieke poster afdrukken

UNIEKE
AFDRUKKEN POSTERS

King of Herrings Art Printing biedt een betaalbare printservice voor grootformaat posters van hoge kwaliteit. We drukken hoogwaardige posters op verschillende soorten papier en gebruiken alleen de best beschikbare machines voor als je posters af wilt laten drukken van superieure kwaliteit.
Voor kunstenaars en fotografen, of voor iedereen die geïnteresseerd is in de structuur van het papier en de levensduur van de afdruk, bieden we een nog hogere kwaliteit papier met onze fine art Giclee printen.

POSTER PRINTEN OP MAAT

Bij King of Herrings begrijpen we dat niet alle posters, foto’s en kunstreproducties in standaard maten komen en dat je graag een op maat gemaakte afbeelding wilt hebben. Dat is geen probleem. Laat ons gewoon de afmetingen weten en wij zorgen dat het voor elkaar komt.

poster printen op maat

Poster afdrukken prijzen

Als u een ander formaat nodig heeft dan vermeld, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Reclame Posters - Concert Posters - Stoepbord posters