Wenskaarten printen en kopen

Klik op de onderstaande knop om de volledige selectie van afgedrukte kaarten in de winkel te bekijken en aan te schaffen

Print je eigen afbeeldingen op kaarten

Laat een kleine oplage wenskaarten drukken voor een speciale gelegenheid zoals uitnodigingen voor een feest of bruiloft, geboortekaartjes, verhuis- of kerstkaarten. Je kunt eigen bestand kant en klaar aanleveren, maar wij kunnen je ook adviseren en helpen bij de opmaak. Je kunt er verzekerd van zijn dat je kaarten met zorg worden afgedrukt bij King of Herrings Art Printing.

De minimale oplage is 25 kaarten, maar met de mogelijkheid om 5 verschillende afbeeldingen te laten drukken. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen per telefoon 058 75 100 20 of email info@kingofherrings.nl.

Battersea Power Station
December kaart

Kaarten voor verkoop en promoties

Kunstenaars, fotografen en bedrijven laten hun kaarten drukken bij King of Herrings voor verkoop- en promotiedoeleinden. Vanaf een minimale afname van 25 kaarten bieden wij aantrekkelijke prijzen voor het printen van eigen kunst of bedrijfspromoties, als wenskaart of giclee kaart.

Al onze kaarten worden geleverd met een milieuvriendelijk, gerecyclede envelop.

Onze standaardmaat is 12x17cm maar het is mogelijk om andere maten te bestellen in overleg. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en prijzen per telefoon 058 75 100 20 of email info@kingofherrings.nl.

Visit Us

Korfmakersstraat 3
8911 LA Leeuwarden

Call Us

+31 (0)58 75 100 20

Message Us

Send email to info@kingofherrings.nl