Natalia Balanina

Natalia Balanina Fotograaf

Rusland is mijn thuisland maar sinds 2010 noem ik Leeuwarden mijn homebase. Hier in Nederland voel ik me vrij om te zijn wie ik wil zijn. Als mens en als fotograaf.

De fascinatie voor fotografie is er altijd al geweest. In mijn hoofd was ik altijd bezig met het maken van plaatjes van de wereld om me heen. Geïnspireerd door het werk van The Sartorialist (street fashion fotograaf uit NY) startte ik mijn eigen blog over street fashion in Moskou. Kort daarna vertrok ik naar Nederland, waar ik van die passie mijn werk heb gemaakt. Ik heb een grote liefde voor portretfotografie. Het is zo’n eer om mensen te portretteren in al hun natuurlijke schoonheid.

Stillevens van oude dutch masters was altijd mijn grote inspiratie. Graag maak ik zelf ook sfeervolle stillevens en soms worden ze een beetje abstract. Dat werk geeft mij een rust en de mogelijkheid om te genieten van mooi licht en juiste compositie.

Zie voor meer informatie over Natalia of om een ​​fantastische fotoshoot te boeken.
https://www.balanina.nl/

**Coronavirus updates**

Vanwege het coronavirus zijn wij momenteel slechts twee dagen per week aanwezig in de winkel. Je kunt nog steeds gewoon posters bestellen in de online shop. De posters worden verstuurd op woensdag en vrijdag. Als je andere vragen hebt stuur dan een email naar info@kingofherrings.nl of bel ons op 058 75 100 20
Due to the Corona virus we are currently only going to  be physically in the shop for two days a week. The online shop is still operating as normal and posters will be sent on Wednesdays & Fridays. If you have any other queries then please email to info@kingofherrings.nl or phone +31 (0)58 75 100 20
preloader