Kunst op het werk

A bright creative workspace can make employees more productive, lower stress and increase wellbeing

stimulerende voor werknemers en aantrekkelijk naar klanten

Uit vele onderzoeken is gebleken dat kunst op het werk motiverend en inspirerend werkt, dat werknemers gelukkiger en productiever zijn en minder ziekteverlof opnemen. Dit effect wordt nog versterkt wanneer werknemers ook een inbreng hebben in hun werkomgeving en een eigen bijdrage kunnen leveren.

Hiernaast is het voor veel bedrijven ook belangrijk om het juiste imago uit te stralen naar hun klanten. En met een mooi, opvallend kunstwerk aan de muur is het ijs natuurlijk snel gebroken.

Bij King of Herrings Art Printing helpen wij graag met het vinden van de muurdecoratie voor je bedrijf en om daarmee de atmosfeer te creëren waar je naar op zoek bent, of dat nou is om het bedrijfsimago te versterken of om een stimulerende werkomgeving te creëren voor werknemers.

Wij werken met jullie samen om die kunstwerken te vinden die het beste passen in de kantoren, vergaderzalen, restaurant, gangen en andere ruimtes. Wij drukken natuurlijk ook met plezier foto’s en kunstwerken af gemaakt door jullie werknemers. Ongeacht de bedrijfsactiviteiten, de grootte van het project of het budget kunnen we een inspirerende, positieve omgeving creëren.

  • Wij zullen de art prints met grote zorg afdrukken, inlijsten en aanleveren
  • Van oude meesterwerken en minder bekende pareltjes tot modern nieuw talent en limited editions door erkende kunstenaars.
  • Vriendelijke klantenservice

Ter inspiratie hebben wij een aantal series van kunstwerken samengesteld op onze website, variërend van natuurlijke onderwerpen zoals dieren en landschappen tot book illustraties, fotografie en abstracte kunst.  Wij kunnen goed begrijpen dat je kunstwerken of foto’s met een specifieke relevantie voor je bedrijfstak wilt gebruiken en wij kunnen helpen bij het vinden van de juiste kunstwerken, of om hoge kwaliteit afdrukken te maken van de specifieke bestanden of foto’s van je keuze.

Afhankelijk van je voorkeur kunnen wij posters, foto’s of giclée prints afdrukken en deze aanleveren in een lijst naar keuze, met of zonder passepartout.

Neem contact met ons op voor meer informatie per telefoon op nummer +31 (0)58 75 100 20 of per email via info@kingofherrings.nl

https://www.theguardian.com/careers/2016/jan/21/art-works-how-art-in-the-office-boosts-staff-productivity

Fine Art Fotografie

Modern Art

Nigel - Dog Print by Phill Luland

Museum masters

the threatned swan

Abstract

abstrakte kunst

Outsider Art

Mick Jagger poster by Moffa

Illustratie

Muis rat kaarts

Favourites

Need help? - Contact us +31 (0)58 75 100 20

Kom langs in onze winkel

Korfmakersstraat 3
8911 LA Leeuwarden

Stuur ons een e-mail

info@kingofherrings.nl

Bel ons

+31 (0)58 75 100 20