Foto printen

foto's afdrukken

Met onze topkwaliteit grootformaat 12-kleuren printers kunnen wij foto’s afleveren tot 914mm wijd (en 30m lang!). Wij kunnen helpen met de kleurenbalans en het knippen van je afbeeldingen voordat we deze printen op fotopapier van hoge gradatie. Met de 12 kleuren Lucia inkten van Canon drukken we foto’s met fantastische kleuren en diepzwarte tinten die levendige, duurzame afdrukken opleveren.

Reisfoto’s, trouwfoto’s, foto’s van huisdieren of kinderen, reclame foto’s? Bij King of Herrings Art Printing kunnen wij je helpen met het decoreren van je muren, huis en kantoor of bij het afdrukken van verbluffend mooie foto’s als origineel kado voor familie of vrienden.

foto printen

Foto's printen op hoogglans fotopapier

hoogglans fotopapier

Wij gebruiken hoogglans 200gsm Canon fotopapier met een hoogwaardige coating. Dit papier is bij uitstek geschikt coor het drukken van foto’s en laat ze echt spreken, of het nu kleuren of zwart-wit foto’s zijn. In sommige lichtomstandigheden kan de hoge glans een probleem veroorzaken omdat het licht door de foto wordt weerspiegeld en daarom moeilijk te zien is. In dit geval is afdrukken op gesatineerd papier een betere optie.

Foto's printen op satin fotopapier

foto printen satin

Ons gesatineerd foto papier, ook van Canon en met een gewicht van 200gsm, is vrijwel hetzelfde als het hoogglans papier, maar minder glanzend. Met dit papier kunnen wij dezelfde prachtige foto’s produceren als met het hoogglans papier, maar de afbeelding lijkt iets meer textuur te hebben. Dit papier wordt vaak gebruikt door fotografen wanneer foto’s directe belichting hebben zoals in een galerie. Het wordt ook gebruikt wanneer foto’s veel van hand tot hand zullen gaan omdat er niet zo snel vingerafdrukken op verschijnen.

groot formaat foto afdrukken

Groot formaat fotos afdrukken

Een leuke manier om je favoriete foto’s te laten zien is met een grootformaat foto die in een scala aan formaten elke muur op kan fleuren. Afgedrukt op kwaliteits inkjetprinters en papier maken deze afdrukken ook een perfect kado voor iemand die je graag iets persoonlijks of gepersonaliseerds zou willen geven. Wij drukken foto’s van A4 formaat tot een breedte van 914mm, en alles daartussen in. Onze Canon foto- en fine art printers zetten een hoge standard voor kleur- en zwart-wit reproducties. Of je nu commerciële, trouw-, schoolfoto’s of kunst van museumkwaliteit wilt produceren, bij King of Herrings kunt je goed terecht.

foto printen prijzen

Dit vind je misschien ook leuk

POSTERS PRINTEN

Posters printen in verschillende maten op een breed assortiment papiersoorten

FINE ART PRINTEN

Hoge kwaliteit Giclée afdrukken op een keuze van Hahnemuhle fine art papier

INGELIJSTE POSTERS

Ingelijste posters en afdrukken, beschikbaar in onze shop in Leeuwarden